Kuidas kedagi Snapchatis blokeerida

Snapchat on suhtlusvõrgustik, mis kajastab kõige paremini kõige tavalisemaid näost näkku vestlusi. Seda saab vaadata läbi väärtuslike hetkede prisma, näiteks reisimine, vestlus, pidustused, perehetked ... Või kui igapäevaseid tegevusi, mis on lühikese kestusega ja muutuvad mälestusteks.




kuidas tinderil rohkem vasteid saada

Snapchat on suhtlusvõrgustik, mis kajastab kõige paremini kõige tavalisemaid vestlusi 'näost näkku'. Seda saab vaadata läbi väärtuslike hetkede prisma, näiteks reisimine, vestlus, pidustused, perehetked ... Või kui igapäevaseid tegevusi, mis on lühikese kestusega ja muutuvad mälestusteks. Eluhetkedest saavad lihtsalt a Klõps - mis kaob. Nad tulevad meile nii loomulikult kui ka armastusest seda rakendust kasutada.



Snapchati rakendus multimeediumisisu jagamiseks, mis kaob varsti pärast lugemist, on halva mainega. Just valitseva maailmavaate tõttu teenib see ainult provokatiivsete fotode vahetamist. Sarnaselt teiste teenustega on ka lühikese videoklipi (10 sekundit) pildistamine või filmimine. Saate jagada oma sisu sõpradega, nii et sisu saab pärast avamist näha ainult üks kord. Lühi- ja videosalvestusega saate pilti teha, vajutades paneeli alumises osas asuvat ringi pikalt.

Pärast sisu loomist saate teksti kirjutada või sellele midagi joonistada. Lõpuks määrake sisu kestus, mis tähendab, et kui teie sõber selle sisu avab, ei saa ta seda enam näha. Klõpsake noolt ja valige adressaat ning sisu saadetakse adressaadile. Lisaks on neil see, millal nad sisu avavad ja kas see annab teie Snapchati vastused.



Nagu enamik teisi sotsiaalmeedia rakendusi, pakub Snapchat lihtsat funktsiooni, et blokeerida kõik, kes teid häirivad. Ja see on käepärane võimalus, eriti kui paljud inimesed häirivad teid ja kellega te ei sooviks mingit sisu jagada ega vastu võtta.

Kui olete huvitatud, kuidas saate kedagi Snapchatis blokeerida ...

Siit saate teada, kuidas kedagi Snapchatis blokeerite

  1. Esimene samm on Snapchati rakenduse avamine telefonis. Blokeerimisvõimalus on võimalik ainult Snapchati rakenduse, mitte veebisaidi kaudu.
  2. Snapchati rakenduses on ekraani paremas alanurgas rippmenüü. Sellel nupul klõpsates avaneb sõprade loend.
  3. Sõprade loendis sirvides leiate inimese, kelle soovite blokeerida.
  4. Klõpsates blokeeritava sõbra nimel, kuvatakse selles kolm võimalust. Nii iOS-is kui ka Android-seadmetes on kolmas võimalus „Blokeeri“. Tüütu inimese blokeerimiseks klõpsake nuppu Blokeeri.
  5. Kui naasete oma sõbralisti juurde, näete, et blokeeritud inimesel on tema nime kohal suur punane LUKUSTATUD ikoon.
Kuidas kedagi snapchatis blokeerida
Via: snapchat.com kaudu

Snapchati kasutajal on siiski õigus oma kontaktide loendisse lisada, isegi kui te pole sellistest toimingutest teadlik. Kui te ei tea, kuhu nad lisavad või lihtsalt ei soovi fotosid nendega jagada, saate ka selle inimese blokeerida. Hoidke oma Snapchati ajalugu privaatsena, järgides paari lihtsat ja tõhusat sammu.



Kuidas blokeerida teiega liitunud kasutaja

1 samm : Kui saate teate, et mõni inimene soovib teid oma kontaktide loendisse lisada, valige suvand Lisasin.

2 samm : Minge koondloendisse ja leidke inimese nimi.

3 samm : Kui leiate selle inimese nime, puudutage hammasrattaikooni, mis kuvatakse nime paremal küljel.

4 samm : Klõpsake selle isiku blokeerimise ja kinnipidamise valikul, et see saaks saata rohkem klõpsamisi või vaadata teie ajalugu.

Lisalugemist : Kuidas teada saada, kas keegi blokeeris teid Snapchatis ?

Inimesed ei saa teateid, mis on juba teie blokeerimisloendis. Nad saavad aru, et blokeerisite nad, kui nad kontrollivad nende kontaktide loendit - teie nime ei kuvata seal. Lisaks lakkab teie tegevus pärast kellegi blokeerimist teise inimese jõu näitamist.

Snapchat hoiab kõigi blokeeritud isikute ajalugu, mis võib olla kasulik funktsioon vigade parandamiseks ... Snapchati blokeeritud isikute täielik loend konfiguratsioonipaneelil oleva ajaga. See on mugav tööriist, kui soovite mõne oma kontakti avada või olete mõne sõbra ekslikult blokeerinud.

Blokeeritud kontaktide loendi kuvamiseks puudutage hammasrattaikooni, mis asub teie profiili paremas ülanurgas. Saate rippmenüü. Minge jaotisse Konto toimingud ja valige Lukustatud. Nii näete kõigi blokeeritud Snapchati kasutajate loendit. X-märgi vajutamine blokeerib koheselt inimesed, võimaldades neil tekstid ja pildid uuesti saata.